Retro Reels

A Retro Reels 20 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ami a nevéből is látszik, hogy a régi idők játékgépeit próbálja elhozni nekünk. Például szerepel a tárcsákon citrom és cseresznye, aminél klasszikusabb vonás már csak az, hogy az érme választásánál megjelenik egy pénzérme egy nyílás felett. Meglehetősen komoly nyeremény is a miénk lehet, amennyiben dollár jelből ötöt is sikerül kiforgatni!

Retro Reels

Játék menete

Érdemes az érme értékét eldönteni először, amit az érme alatti plusz és mínusszal módosíthatunk. Mindezek után a nyerővonalak számát kell meghatározni, a Lines gombbal. Minden sorra annyi érmét teszünk fel, amekkora összeget a Coins felett láthatunk. Erre kattintva növelhetjük az érmék számát, tehát a sortétet. Bet Max esetén az összes vonalat megjátsszuk és aktuális érmeérték mellett, automatikusan elindul a játék.

Speciális szimbólumok

Az 5 Free Spins Bonus feliratú mezőből minimum kettőt kiforgatva, ingyenes pörgetéseket lehet szerezni. Kettő esetén 10 ingyenes kör jár, de például ötnél már 25 forgatást kapunk, melyek számunkra tét nélküliek lesznek. A dollár jelért is érdemes szorítani, hiszen amikor 5 darab jelenik meg egy nyerővonalon belőle, akkor a vonaltét 10 ezerszerese lesz a nyeremény.

Kifizetési táblázat

Retro Reels Kifizetési Táblázat

Nyerővonalak

Retro Reels Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Retro Reels

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató