Fire Joker

A Fire Joker egy egyszerű nyerőgép, három forgó tárcsával, összesen 5 nyerővonallal. A kifizetés eléréséhez azonos szimbólumokra van szükség, a baloldali tárcsától kezdődően. Nyerősoronként mindig a legnagyobb nyerő kombináció fizet.

Fire Joker

Játék menete

Egyszerű beállítani a tétet, hiszen nincsenek tétszintek, mint más nyerőgépeknél. A mínusz és plusz gombokkal lehet kiválasztani a tétet, amit egy körre felteszünk. Ezt követően már csak a Start gombra kell kattintani és már pörögnek is a tárcsák. Van lehetőség Auto játékra is, ami egy automata mód, melynél a tárcsák maguktól pörögnek. Több mindent be lehet állítani ekkor, például hogy mekkora nyeremény után álljon le az automatikussá váló játék.

Fire Joker és újrapörgetés

Van a játékban egy minden normál szimbólumot helyettesítő alakzat, az ördögi Fire Joker. Bármelyik pozícióban megjelenhet, elősegítve ezzel a nyerőkombinációk kialakítását. Van még egy speciális lehetőség, ez a tüzes újrapörgetés. Akkor indul, ha bármelyik két tárcsán ugyanazok a szimbólumok pörögnek ki, és ekkor a harmadik tárcsa újra forogni kezd.

Fire Joker Nyerősorok


A következő kaszinóknál elérhető a Fire Joker

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató