Random Runner

A Random Runner egy összetett nyerőgép, melynél az alapjáték egy nyerővonalas, majd a későbbiek során egy második, felülre beépített játékot is megpörgethetünk, ami már 5 nyerővonallal rendelkezik. Igazán érdekes, nem megszokott felület és egyedi játékmenet vár minket, érdemes ezért egy próbát tenni vele!

Random Runner

Játék menete

Első ránézésre igazán bonyolultnak tűnhet a kezelőfelületet. Több kifizetési táblázatot is láthatunk. A legfontosabb talán az alapjátékhoz tartozó, ami a gép alsó részén van. Például már két citrom, sőt akár egy cseresznye esetén is nyerhetünk, ha az a bal szélső tárcsán jelenik meg. A felület felfedezése után a tétet kell meghatározni, a Stake felirat melletti plusz és mínusz gombokkal. Mindezek után nincs más hátra, mint a tárcsák pörgetése a Start gombbal.

Az első pörgetés után a három tárcsa alatti Hold feliratok elkezdenek villogni. Ezekkel tudjuk a tárcsákat rögzíteni, az éppen aktuális pozíciójukban. A Resettel lehet törölni a beállítást, ha meggondoljuk magunkat. Egy nyerővonal van, a középső vonal. Nyerő kombináció esetén tudunk a felső részen elhelyezkedő 5 nyerővonalas játékban pörgetni, a megszerzett nyeremény többszörözésének reményében.