Funky Monkey

A Funky Monkey a klasszikus nyerőgépeket idézi, hiszen ez is egy nyerővonallal rendelkezik és a kinézete is erre utal. Egy igazán bulis majom köré épül az egész játék, a szimbólumok ennek köszönhetően banánok vagy épp napszemüvegek. A nyerő kombinációkat a gép felső részén láthatjuk. Feltett tétünknek akár 2500-szorosa is megnyerhető!

funky-monkey

Játék menete

Az érme értékét kell meghatározni először, a plusz/mínusz gombok segítségével. Egy, kettő vagy három érmét dobhatunk a gépbe, utóbbi esetén tehát a teljes feltett tét az érme háromszorosa lesz. Amennyiben csak eggyel kívánjuk növelni az érmék számát, az Egy fogadásra kell kattintani. A Max. fogadás háromérmés játékot jelent, és ez automatikusan el is indul.

Pörgetés

A tét beállítása után a tárcsákat akár három féle módon is elindíthatjuk, amennyiben nem a Max. fogadást választottuk. Egyrészt a Pörgetés gombra kattintva, másrészt a nyerőgép oldalán található kar segítségével. A harmadik lehetőség az, hogy ha a gép felső részén található kifizetési táblázat nekünk tetsző részére kattintunk.


A következő kaszinóknál elérhető a Funky Monkey

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató