Tres Amigos

A Tres Amigos a klasszikus nyerőgépeket idézi kinézetében és abban is, hogy csak egy nyerővonallal rendelkezik. Erre az egyetlen, középső sorra kell azonos szimbólumokat kipörgetni a nyereményhez. Minden kombinációt láthatunk a gép felső részén. Szerencsés esetben a feltett tét akár 2500-szorosa is elvihető!

Tres Amigos

Játék menete

Az érme értékét kell meghatározni először, a plusz/mínusz gombok segítségével. Egy, vagy két érmét dobhatunk a gépbe, utóbbi esetén tehát a feltett tét az érme kétszerese lesz. Amennyiben csak egy érmével kívánunk játszani, az Egy fogadásra kell kattintani. A Max. fogadás kétérmés játékot jelent, és ez automatikusan el is indul.

Pörgetés

A tét beállítása után a tárcsákat akár három féle módon is elindíthatjuk, amennyiben nem a Max. fogadást választottuk. Egyrészt a Pörgetés gombra kattintva, másrészt a nyerőgép oldalán található kar segítségével. A harmadik lehetőség az, hogy ha a gép felső részén található kifizetési táblázat nekünk tetsző oldalára kattintunk. Balra az egy érmés, jobbra a kétérmés kifizetések vannak.


A következő kaszinóknál elérhető a Tres Amigos

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató