Golden Yak

Teljesen magyar nyelvű felület és információs rész segíti a dolgunkat, a játék szabályai és működése kapcsán. Már a nevében szereplő Yak szó is mutatja, hogy állattok fognak feltűnni a tárcsákon. Célunk azonos szimbólumok gyűjtése, a nyerővonalak valamelyikére. Összesen 1024 sor van, amire kifizetést érő kombinációt forgathatunk.

Golden Yak

Játék menete

Pörgetés előtt érdemes meghatározni a tétet, amit a tárcsák alatti részen a plusz és mínusz gombok segítségével tudunk módosítani. A teljes tét, amit egyetlen forgatás során kockázatunk, lehet centes nagyságrendű, vagy épp eurós tétel is. A játék indítása a zöld jobbra mutató háromszöggel történik, ekkor a tárcsák forgásba kezdenek.

Ingyenes pörgetések

Három vagy négy bónusz szimbólum 7 ingyenes pörgetést aktivál az első szinten. Kettő, három vagy négy szintlépés 7 ingyenes pörgetést aktivál az újabb szinten. A szintlépés szimbólumot a kék templom szimbólum helyettesíti, amikor már sikerült a szintlépés. Az ingyenes pörgetések során minden wild Jak szorzó wild szimbólummá változik.

Golden Yak Nyeremény táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Golden Yak

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató