Disco Spins

A diszkók világába visz el minket ez a játék, melyben a felület is ezt tükrözi vissza, és a pörgetés közben hallható zene is. Egy 5 tárcsás és 20 nyerővonalas játékgép, melyben extra funkciókkal növelhető a nyeremény!

Disco Spins

Játék menete

A nyerővonalak száma fixen 20, tehát nem változtatható. Ezeket az Infó részen meg lehet nézni, vagy ha a tárcsák mellett számokra húzzuk az egér mutatóját. A cél, hogy a baloldali tárcsától kezdődően azonos szimbólumokat pörgessünk ki. Be kell állítani a pörgetés előtt a tétet, ami két részből áll. Az egyik a tét szintje, amivel azt szabályozzuk, hogy mennyi érme kerül egy sorra. Emellett az érme értékét kell megadni, majd jöhet a pörgetés! Például egy 2-es szinten 50 centes érmével összesen 20 dollár lesz a tét.

Speciális szimbólumok

A hármas, négyes és ötös tárcsán bárhol megjelenhetnek a Scatter szimbólumok, melyből legalább háromra lesz szükség ahhoz, hogy ingyenes pörgetéseket kapjunk. Emellett vannak még Wildok, melyek minden más jelet helyettesítenek, kivéve a Scatter szimbólumot. Ha ez nem lenne elég, még egy extra funkció elérhető, a Dance Floor Wild.

Disco Spins Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Disco Spins

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató