Sakura Fortune

Keleti kultúra elevenedik meg előttünk a Sakura Fortune játékgépben, melyben 40 nyerővonalra kell azonos szimbólumokat kiforgatni a kifizetés eléréséhez. Az összefüggő, egyforma szimbólumokból álló kombinációknak a baloldali tárcsától kell kezdődniük. A 40 nyerővonal megtekinthető az információs részen, illetve a játék működéséről is olvashatunk.

Sakura Fortune

Játék menete

A tét beállítása a Total betnél történik, ahol egy felugró listából választhatunk, vagy a fel és lefelé mutató nyilakkal módosíthatunk a téten. A játék indítása a tárcsák alatt található környíllal történik. Van automata mód is, ennél a játék önmagától működik, az előre beállított pörgetésszám végéig, de megadhatunk nyerési határokat is, aminél megállás szeretnénk.

Speciális szimbólumok

A Princess Wild szimbólum egy teljes tárcsát lefoglaló alakzat, a kettes, hármas és négyes tárcsán tűnhet fel az alap játékban és az ingyenes pörgetések során is. Minden mást helyettesít, kivéve speciális társait. További egyedi forma a Bonus felirat, ami ingyenes pörgetéseket generál.

Sakura Fortune Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Sakura Fortune

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató