Beavis and Butt-head

A szókimondó animációs sorozat jegyében készült ez a játékgép, melyben 20 nyerővonalra kell azonos szimbólumokat kiforgatni a kifizetés elérése érdekében. A megszokott 5 tárcsás rendszert használja a játék, egyedi funkciókkal kiegészítve. Ezek mellékjátékok, amiknek köszönhetően plusz nyereményt érhetünk el.

Beavis and Butt-head

Játék menete

A tét beállítására két lehetőségünk van: egyrészt a fel és lefelé mutató nyilak segítségével adhatjuk meg, másrészt a tét összegére kattintva egy felugró listából is ki lehet választani az összeget. Van automata mód, ennek köszönhetően nagy tételben is játszhatunk. A meghatározott forgatásszámig pörög ilyenkor a játék, nekünk nem kell minden körben elindítani. Normál játék esetén a zöld alapon fehér jobbra mutató háromszöggel indítható meg a tárcsák forgatása.

Extra szimbólumok

Az alap szimbólumokon felül vannak speciálisak is, egyedi tulajdonságokkal felvértezve. Ilyen például a scatter funkciót betöltő Bonus jel, aminek segítségével a Bonus Stuff Kicks Ass aktiválható. Minden alap szimbólumot helyettesít a wild, tehát egyfajta jokerként működik.

Beavis and Butt-head Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Beavis and Butt-head

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató