Lucky Panda

A Lucky Panda nyerőgéppel ellátogatunk Kínába, ahol pandák, kígyók és egyéb állatok várnak ránk. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél a nyerővonalak valamelyikére. Nem megszokott, hogy 1024 módon juthatunk nyereményhez! A speciális szimbólumokkal ingyenes pörgetések és extra nyeremények érhetőek el!

lucky-panda

Játék menete

Az érme értéket a plusz és mínusz gombokkal tudjuk meghatározni. A Ways funkciónál öt különböző mód közül lehet választani. Csökkenthetjük a tárcsákat a mínusszal, míg egyre többet aktiválhatunk a plusszal. A Bet Max az 1024 féle nyerési módot játssza meg, a beállított érme érték mellett, és automatikusan, tehát kérdés nélkül elindul a játék. Amennyiben nem ezt választottuk és a tét beállításával megvagyunk, akkor a Spinnel kezdődhet a pörgetés!

Kifizetési táblázat

lucky-panda-tablazat

Wild és szórás

A wild szimbólumok ennél a játéknál a Lucky Panda feliratok, melyek minden mást helyettesítenek, kivéve a szórást, így kialakítva nyertes kombinációkat. Ezekre külön kifizetés nem jár, önmagukban tehát nem nyerő szimbólumok. A szórást egy panda jelképezi, amiből három vagy többre van szükség. Ezek bárhol lehetnek a tárcsákon. Három vagy több esetén egyrészt a teljes tétre vonatkozó szorzót kapjuk értük, másrészt ingyenes pörgetéseket indítanak el.

Második esély bónuszjáték

A hagyományos játék során hozható elő ez a bónuszjáték. Kettő szórásnak, azaz pandának kell megjelenni bárhol a tárcsákon. Ekkor a két tárcsa megfagy, amin szerepelnek a pandák, és a másik három újrapörög. Az újrapörgés során újabb nyereményeket lehet szerezni, beleértve az újabb pandákat és ezáltal az ingyenes pörgetéseket.


A következő kaszinóknál elérhető a Lucky Panda

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató