Spin Sorceress

Hideg zord vidékre jutunk a Spin Sorceress játékgépben, melynek 5 tárcsáján varázsló szimbólumok jelennek meg, és a cél, hogy azonosakat forgassunk ki. Összesen 243 féle módon lehet nyerni, ami nem kevés, és ezt még növelik az egyedi szimbólumok, melyek például ingyenes körökhöz juttatnak minket!

Spin Sorceress

Játék menete

A tét beállításával érdemes kezdeni a játékot, ami rendkívül egyszerű, van hozzá egy felfelé és lefelé mutató nyíl, az érmék mellett. Itt kedvünkre beállíthatjuk az érme értékét, az alsó sorban pedig láthatjuk a teljes tétet. Ezek után a zöld jobbra mutató háromszöggel meg is kezdődhet a játék. Automata játékmódot is indíthatunk, melynél előre beállított pörgetésszám megy le.

Speciális szimbólumok

A varázsló a scatter, amiből hármat kapva, tíz ingyenes kör lesz a jutalom. Az ingyenes játékok során a kettes, hármas és négyes tárcsa wild tárcsává változhat, ekkor az egész tárcsa minden mást helyettesít. Az alapjáték során is vannak wildok, amik szintén jokerként működnek. Ezek a kettes, hármas és négyes tárcsán kerülhetnek elő.

Spin Sorceress Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Spin Sorceress

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató