Panda Pow

A Panda Pow egy 25 nyerővonalas és 5 tárcsás játék, melynek szimbólumai a pandák köré épülnek. A hangulat-, és képi világ a kínai mitológiát tükrözi, ezért is áll egy panda a nyerőgép középpontjában. Azonos szimbólumok kiforgatása a cél, és az összefüggő kombinációknak a baloldali tárcsától kell kezdődniük.

Panda Pow

Játék menete

A tét beállítását a játék alján lévő szürke zsetonokkal lehet megtenni, a zseton fel, és le nyilak segítségével. Maximális tét adható meg a zsetonokra kattintva. A fenti fogaskerékre kattintva érhetőek el a beállítások, melyek között szintén van lehetőség a tét módosítására, sok más egyéb mellett. A hang ki-bekapcsolása, az automata pörgetések vannak ezen a részen, illetve egy játékleírás.

Speciális szimbólumok

A piros bónusz panda az arany panda kivételével minden szimbólumot helyettesíthet. Csak a kettes, hármas és négyes tárcsán jelenik meg. Az arany panda csak az ingyenes játékokban jelenik meg, és a piros bónusz panda kivételével minden szimbólumot helyettesíthet. Csak a kettes, hármas, négyes és ötös tárcsán jelenik meg.

Panda Pow Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Panda Pow

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató