Barbarian Fury

A barbárok élete nem csak játék mese, tele van igazi barbár dologgal. Így megjelennek a tárcsákon harcosok, balták, kardok, medvék és farkasok. Közben esik a hó, elvégre a vikingek északon élnek, a zord tájakon és nem a napsütéses déli tengerparton. A játék célja azonos szimbólumok gyűjtése, ha ez összejön, akkor a kifizetési táblázat szerint alakul a nyeremény.

Barbarian Fury

Játék menete

Mielőtt belevágnánk a játékba, érdemes a tétet meghatározni, nehogy az első pörgetés után azt tapasztaljuk, hogy a számlánkról nem kívánt mennyiségű pénz távozzon. A dollárjelre kattintva határozhatjuk meg a tétet, egy felugró ablakban látható listából választhatunk összeget. A játék indítása a tárcsák mellett jobbra található környíl segítségével történik.

Wild szimbólum

Az alap szimbólumokból egyformák gyűjtése a célunk, de az alap szimbólumokon felül speciálisak is színesítik a játékot. Amellett, hogy izgalmasabbá teszik a pörgetéseket, több nyerési lehetőséghez is jutattnak minket. A wild specális alalkzata a játéknak, egyedi tulajdonsága, hogy minden mást képes helyettesíteni, így létrehozva nyerő kombinációkat.

Barbarian Fury Nyeremény táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Barbarian Fury

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató