Jack Hammer

A Jack Hammer az egyik legnépszerűbb online nyerőgép, mely képregényes megjelenésével, igazán egyedi stílust képvisel. A játékban 15 különböző tárcsa forog, és összesen 25 nyerővonala van, melyekre azonos szimbólumokat kell kipörgetni a nyeremény eléréséhez, a baloldali oszloptól kezdődően. Tovább növelik az izgalmat a Sticky nyeremények, ingyenes pörgetések és Wild szimbólumok.

jack-hammer1

Játék menete

A nyerővonalak fixek, tehát mindig 25 sorral játszunk. A Tét szintjét és az Érme értékét viszont be kell állítani. Minden egyes szintre 25 érmét teszünk fel, tehát ha például 1 dolláros érmét állítunk be, 1-es szint mellett, akkor a pörgetés során a tét 25 dollár lesz. A pörgetést a környíllal tudjuk megkezdeni. Van lehetőség Automata játékra is, melynél előre meghatározott számú pörgetés megy le. A Max. tét rögtön elindítja a tárcsákat, az éppen aktuális érmeérték mellett, maximális tétszinten.

Extra nyeremények

Az alap szimbólumok mellett vannak Wildok, melyek minden mást helyettesítenek, kivéve az ingyenes pörgetéseket adó Free Spint. A Sticky nyeremény funkciót nyerő tétsor, illetve három vagy több Free Spin indítja el. A nyerő szimbólumok ekkor rögzülnek, minden más tárcsa újra forog. A harmadik extra funkció az ingyenes pörgetések, melyeket minimum 5 Free Spin jel aktivál.

jack-hammer1-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Jack Hammer

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató