Top Trumps World Football Stars

A Top Trumps World Football Stars egy 15 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol kedvenc labdarúgóid segítségével nyerhetsz! Nem egy átlagos játékgép, hiszen csapatok választásával kezdődik, melyekre azért van szükség, mert a hozzájuk tartozó szimbólumok jobbról-balra, vagy épp balról-jobbra indulva fizetnek! Emellett ingyenes pörgetéseket és extra nyereményeket is lehet szerezni, a speciális alakzatokkal!

Top Trumps World Stars

Játék menete

Az Infó gomb felett az érme érték kell kiválasztani (1, 2, 5, 10 és 25 cent). Ebből az érméből összesen tíz darabot lehet feltenni egy-egy sorra. Mennyiségét a Fogadás soronként gomb segítségével lehet növelni, ami a sortét lesz. El kell dönteni továbbá, hogy mennyi nyerővonalat aktiválunk. Ezt a Sorokra kattintva tehetjük meg. A Max Fogadás az összes vonalat kiválasztja, és az aktuális sortét mellett, automatikusan elindítja a tárcsákat. Lehetőség van automata játékmódra is, ekkor nélkülünk történik a forgatás. Az Auto Start feletti plusz/mínusszal kell ezt beállítani.

Pörgetés és duplázás

Amennyiben a tétet beállítottuk és nem a Max fogadást használtuk, akkor a Pörgetéssel indul a játék. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél, melyek között speciálisakat is találunk. A Wild helyettesíti a többit, a Scatter extra szorzóhoz juttat, míg a Free Games ingyenes pörgetéseket indít el. Nyertes sor pörgetése után a Kockáztatás gomb aktiválódik. Ekkor a megszerzett nyereményt tehetjük kockára. Ha nem kívánunk élni a lehetőséggel, a Begyűjtésre klikkeljünk.

Kifizetési táblázat

Top Trumps World Stars Kifizetés

Nyerővonalak

Top Trumps World Stars Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Top Trumps World Football Stars

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató