Dragon Horn

Igazi sárkányos világba juthatunk el a Dragon Horn nyerőgéppel, ami egy 243 fizetési irányú játék. Ahhoz, hogy kifizetést érhessünk el, az első tárcsán kezdődő, legalább 3 egyforma szimbólumra van szükség. Megszokott módon vannak speciális szimbólumok is, amik egyedi tulajdonságaikkal nem csak az izgalmakat, hanem a nyeremény nagyságát is növelhetik!

Dragon Horn

Játék menete

A tét beállítása az egyes zsetonra kattintva valósítható meg, ekkor előre meghatározott tétösszegek ugranak fel. Ezek a rendelkezésre álló tétek, melyekből választanunk kell. Egyetlen forgatásért cserébe ezt fogják levonni a számlánkról. A játék indítása a környíllal történik, emellett található az automata mód is. Ha nagy tételben játszol, vagy épp bónuszt forgatsz ki, akkor jól jöhet ez a funkció.

Wild szimbólum

A játék célja, hogy azonos szimbólumokat kapjunk a forgatás végére. Amint ez megtörténik, kifizetést, tehát nyereményt érünk el. Ebben nyújt segítséget a wild szimbólum is, ami minden más szimbólumot képes helyettesíteni, így létrehozva nyerő kombinációkat. Egyedül speciális társát, a scattert nem tudja pótolni.

Dragon Horn Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Dragon Horn

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató