Tiger's Glory

A Tiger’s Glory nyerőgépben 6 forgó tárcsán jelennek meg harci szimbólumok, amik az ókori Rómát elevenítik meg előttünk. A játék célja, hogy azonos szimbólumokat pörgessünk ki a nyerővonalak valamelyikére, amikből ráadásul nagyon sok van. Részletes leírást ezekről az információs részen találhatunk!

Tigers Glory

Játék menete

A tét beállítása a Total bet részen történik, ahol az összegre kattintva felugrik egy lista, melyben előre meghatározott tétek közül választhatunk. A fel és lefelé mutató nyilakkal is módosíthatjuk a tétet. Ezt az összeget fogják levonni a számlánkról egyetlen forgatás során. Ezt követően még állíthatunk turbó vagy akár automata módot is. A játék normál módú indítása a jobb alsó sarokban található környíllal történik.

Bonus és wild

A játékban a normál szimbólumokon felül vannak speciálisak is, melyek egyedi képességükkel növelik a nyerési esélyeket. Az egyik ilyen a wild, ami minden mást helyettesítő jokerként működik, és mindig a legnagyobb kifizetéssel járó kombináció része lesz. A másik a bonus jel, amiből legalább hármat kapva ingyenes körökhöz juthatunk.

Tigers Glory Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Tiger's Glory

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató