Jack Hammer 2

A nagysikerű első részhez hasonlóan, a Jack Hammer 2 is a képregényes látványvilágra, és noir stílusra épít. A nyerővonalak számát növelték a második részre, hiszen itt már 99 nyerővonalat kapunk, 15 egymástól független tárcsával. A cél viszont változatlan maradt: azonos szimbólumokat kipörgetni a vonalakra, a baloldali oszloptól kezdődően. Növelik az izgalmat, és nem utolsó sorban a nyereményt az extra funkciók!

jack-hammer

Játék menete

A nyerővonalak fixek, tehát mindig 99 sorral játszunk. A Tét szintjét és az Érme értékét viszont be kell állítani. Minden egyes szintre 50 érmét teszünk fel, tehát ha például 1 dolláros érmét állítunk be, 1-es szint mellett, akkor a pörgetés során a tét 50 dollár lesz. A pörgetést a környíllal tudjuk megkezdeni. Van lehetőség Automata játékra is, melynél előre meghatározott számú pörgetés megy le. A Max. tét rögtön elindítja a tárcsákat, az éppen aktuális érmeérték mellett, maximális tét szinten.

Extra funkciók

A Wild szimbólum minden mást helyettesít, kivéve a Free Spint, mely az ingyenes pörgetéseket indítja el (minimum 5 Free Spin jelre van ehhez szükség). A Wild az alapjátékban az első oszlopot leszámítva bárhol megjelenhet, míg az ingyenes körök alatt csak a kettes, hármas és négyes oszlopban. A nyerő tétsor, vagy a minimum 3 Free Spin a Sticky nyereményfunkciót aktiválja.

jack-hammer-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Jack Hammer 2

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató