Pink Elephants

Ha szereted az állatokat és a merész képi világot, akkor a Pink Elephants a te nyerőgéped! A hat tárcsás és négy soros játék rózsaszín elefántok köré épül, melyeknek 4096 féle nyerővonalon van lehetőségük megjelenni. A játék teljesen magyar nyelvű, így a felülete és a súgó része is.

Pink Elephants

Játék menete

A pörgetés előtt a rendelkezésre álló tétek közül kell választani, az egyes feliratú zsetonra kattintva. Ezt követően a játék indítása a jobb alsó sarokban lévő környíllal történik. Összesen több mint négyezer fizetési vonal van, melyeken a nyerő kombinációnak az első tárcsán balról jobbra haladva kell kezdődnie, és három egymást követő szimbólumból kell állnia.

Wild és Scatter szimbólum

Az alap szimbólumokon felül vannak speciálisak is, melyek egyedi funkcióval rendelkeznek. A wild minden mást helyettesít, kivéve a scattert, ami szintén nem egy átlagos szimbólum. Három vagy több scatter kiváltja az ingyenes pörgetésekből álló bonus játékot. A bonus játékban kettő vagy több scatter indítja el az újrapörgetést. Az ingyenes pörgetések száma a scatter szimbólumok számától függ.

Pink Elephants Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Pink Elephants

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató