Santa Surprise

A Santa Surprise egy 20 vonalas nyerőgép, karácsonyi szimbólumokat tartalmazó tárcsákkal. A játék célja, hogy az öt tárcsára egyforma szimbólumokat forgassunk ki. Minden nyerő kombinációt megtalálunk a kifizetési táblában, amely azt mutatja, hogy a sortétet mekkora szorzóval többszörözik kifizetésnél. Speciális formák segítségével extra nyereményekhez és ingyenes pörgetésekhez lehet jutni!

santa-surprise

Játék menete

Az Infó gomb felett az érme érték lehet kiválasztani (1, 2, 5 és 10 cent). Ebből az érméből összesen tíz darabot lehet feltenni egy-egy sorra. Mennyiségét a Fogadás soronként gomb segítségével lehet növelni, ami a sortét lesz. El kell dönteni továbbá, hogy mennyi nyerővonalat aktiválunk. Ezt a Sorokra kattintva tehetjük meg. A Max Fogadás az összes vonalat kiválasztja, és az aktuális sortét mellett, automatikusan elindítja a tárcsákat. Lehetőség van automata játékmódra is, ekkor nélkülünk történik a forgatás. Az Auto Start feletti plusz/mínusszal kell ezt beállítani.

Pörgetés és duplázás

Amennyiben a tétet beállítottuk és nem a Max fogadást használtuk, akkor a Pörgetéssel indul a játék. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél, melyek között speciálisakat is találunk. A Wild helyettesíti a többit, a Scatter ingyenes játékokhoz juttat, míg a Bonus felirat extra játékot indít el. Nyertes sor pörgetése után a Kockáztatás gomb aktiválódik. Ekkor a megszerzett nyereményt tehetjük kockára. Ha nem kívánunk élni a lehetőséggel, a Begyűjtésre klikkeljünk.

Kifizetési táblázat

santa-tablazat

Nyerővonalak

santa-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Santa Surprise

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató