Gonzo's Quest

A Gonzo’s Quest az egyik legnépszerűbb nyerőgép az online kaszinókban. A játék 5 tárcsán 20 nyerővonallal rendelkezik, és emellett extra funkciót is biztosít, az Avalanche opcióval és Free Falls nyereményekkel. Mindezek mellett van még egy Wild szimbólum is, ami minden mást helyettesít, így létrehozva nyerő kombinációkat!

gonzo

Játék menete

Pörgetés előtt a Tét szintjét és az Érme értékét kell megadni. Előbbi 1-től 5-ig, míg utóbbi 1 centtől egészen 1 dollárig módosítható. A nyerővonalak fixek, tehát mindig aktív mind a 20, melyeket a lenti kép felső részén láthatunk. Ha például 4-es tétszintet és 10 centes érme értéket állítunk be, akkor a forgatás során a teljes tét 8 dollár lesz. A játék indítása, tehát a forgatás a környíllal történik. A Max. tét aktuális érmeérték mellett, a legmagasabb tétszinttel, automatikusan indítja el a játékot.

Extra funkciók

Az Avalanche opcióban a szimbólumok felrobbannak, és amolyan tetris módjára üres helyet hagynak a következő újabb szimbólumoknak. A Free Fall jelek kizárólag az egyes, kettes, és hármas tárcsán jelennek meg. Minden Free Fall jelet tartalmazó tétsor 10 Free Fall-t aktivál. Ezeknek a jeleknek a bal oszloptól kezdődően kell megjelenniük. Emellett a két extra opció mellett még van a Wild karakter (egy kérdőjel), ami minden mást helyettesít.

Nyerővonalak és szimbólumok

gonzo-vonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Gonzo's Quest

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató