Astro Pug

Egy mopsz köré épül az Astro Pug nyerőgép, melyben 1296 féle módon nyerhetünk, ha azonos szimbólumokat sikerül kiforgatnunk. Az összetett játékmezőn az első két oszlopban mindenképp kell mindkét tárcsára egyforma szimbólum a kifizetés eléréséhez. Bővebben olvashatunk erről a magyar nyelvű leírásban, amit az i betűre kattintva érhetünk el.

Astro Pug

Játék menete

A zsetonoszlopra kattintva felugrik egy ablak, ahol a tét beállítását végezhetjük el. A tét szintje mellett az érmeértéket kell megadnunk a plusz és mínusz gombok segítségével. A szint egytől egészen tízig módosítható, míg az érme értéke centes nagyságrendtől indul. Ha ezzel megvagyunk, nincs más hátra, mint a pörgetés, amit a környíllal indíthatunk el.

Wild szimbólum

A játék célja, hogy egyforma szimbólumokat pörgessünk ki, amikből vannak speciálisak is. Ilyen például a wild, ami minden mást helyettesítve hoz létre nyerő kombinációkat. Egyedül speciális társait, a scattert és a többi wildot nem képes helyettesíteni. Az alapjáték során a kettes, hármas és négyes tárcsákon tűnhet fel.

Astro Pug Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Astro Pug

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató