Raging Rhino

Ha szereted a rinocéroszokat, akkor a Raging Rhinót neked találták ki. Nem a megszokott 40-50 nyerővonalas játék, hiszen 4096 féle módja van itt a nyerésnek. A játék hanghatásai elérik, hogy egy szavannán érezzük magunkat, de nem a hőségtől fogunk izzadni, hanem a kifizetésektől. Az átlagos szimbólumok mellett a speciálisak révén ingyenes pörgetéseket vagy extra nyereményeket érhetünk el!

Raging Rhino

Játék menete

A kifizetési módok száma nem változtatható, viszont a tétet be kell állítani a pörgetés előtt. Ezt a Tét szorzónál tehetjük meg a fel és le nyílak segítségével. De emellett a Teljes téttel is meghatározhatjuk, hogy mennyi pénzt kockázatunk egy pörgetés során. Mindezek után nincs más hátra, mint a pörgetés, a jobb alsó sarokban található körbenyíl segítségével.

Speciális szimbólumok

A két extra karakter a Wild és a Feature. A Wild csak a 2-es, 3-as, 4-es és 5-ös tárcsán jelenik meg, és minden mást helyettesít, kivéve speciális társát. Tulajdonképpen jokerként funkcionál. A Feature is csak a 2-es, 3-as, 4-es és 5-ös tárcsán szerepel, és amennyiben többet sikerül kiforgatni belőle, akkor ingyenes pörgetéseket kaphatunk.

Raging Rhino Speciális szimbólumok


A következő kaszinóknál elérhető a Raging Rhino

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató