Fisticuffs

Sokféle bokszhoz kapcsoló szimbólum segítségével nyerhetünk a Fisticuffsban, mely egy 5 tárcsás játékgép 20 nyerővonallal. Magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű súgóval várja a játékosokat, illetve extra szimbólumokkal, melyekkel növelhető a nyeremény nagysága!

Fisticuffs

Játék menete

A játék indítása a középen található környíllal történik, de előtte érdemes a tétet beállítani. A nyerővonalak száma mindig 20, amiket az Infó részen is meg lehet nézni, vagy akár a tárcsák melletti számokra húzva az egeret is látszanak. A Szint és Érme értéke határozza meg a tétet, amit egy kör során felteszünk. Összesen 10 szint érhető el, illetve az érme maximális értéke 2 dollár lehet.

Automata és max tétes játék

A pörgetés gomb mellett jobbra és balra találhatóak a Max tét és az Automata játék. A Max tét a legmagasabb szinten automatikusan elindítja a játékot, míg az automata módnál mi állíthatjuk be, hogy mennyi pörgetés menjen le. Minimum 10, de akár 100 kör is beállítható.

Fisticuffs Nyerősorok

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Fisticuffs

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató