White King II

A White King második része egy 40 nyerővonalas játékgép, melyben azonos szimbólumok gyűjtése a cél. Egyedisége a szimbólumokban rejlik, mivel az alapok mellett vannak duplák is, amik teljesen megkeverik a kifizetési táblázatot, tehát a nyerési lehetőségeinket. Emellett feltűnnek a tárcsákon speciálisak is, melyek különleges képességükkel növelik az izgalmakat!

White King II

Játék menete

A nyerővonalak száma módosítható, egytől egészen negyvenig. Ezt megtehetjük a tárcsák melletti csúszka húzásával, vagy az alsó gombsorban található Lines részen a plusz és mínusz segítségével. A pörgetés megkezdése előtt még be kell állítani a sortétet, amihez szintén plusz és mínusz gombokat kell használni, a Line bet alatt. Ha mindennel megvagyunk, jöhet a játék megkezdése, a Spinre kattintva!

Dupla szimbólumok

Minden dupla szimbólum kettőnek számít! Ez vonatkozik a speciálisakra is, például a scatterre. Ez a White King feliratú jel, aminek segítségével ingyenes, tét nélküli köröket lehet nyerni. Az ingyenes pörgetések alatt újabbakat nyerhetünk, ha fehér oroszlánokat kapunk.

White King II Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a White King II

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató