White King

A White King egy 5 tárcsás és 40 nyerővonalas játékgép, ami a királyságok világát tárja elénk a szimbólumaival és grafikájával. A fehér király körül forognak az események és a tárcsák, aki nemcsak hogy él, de nagyon bőkezűen osztogat is! Az átlagos szimbólumok mellett a speciálisakkal ingyenes pörgetéseket is szerezhetünk!

White King

Játék menete

A Lines részen a plusz/mínusz gombokkal lehet megadni, hogy hány vonallal kívánunk játszani. Emellett a Line Bet a vonalankénti tétekre vonatkozik. A kifizetési táblázatban látható szorzók erre az összegre vonatkoznak. A teljes tét a vonalak számának és a vonaltétnek a szorzata lesz. A Bet Max az aktuális vonaltét mellett aktiválja az összes sort és automatikusan elindítja a játékot. Az Auto Play segítségével automata játék indítható, melynél előre meghatározott számú pörgetés történik. Amennyiben nem használtuk ez utóbbi két játékmódot, akkor a tét meghatározása után a Spinnel kezdődhet a pörgetés.

Speciális szimbólumok

Azonos szimbólumok kiforgatása a játék célja, a nyerővonalak egyikére. Vannak speciális alakzatok, amelyek extra képességgel bírnak. A wild minden mást helyettesít, kivéve a szórást, így kialakítva nyerő kombinációkat. A White King Scatter felirat jelképezi a szórást, amiből a kettes, hármas és négyes tárcsán hármat kiforgatva, ingyenes játékok érhetőek el.

Kifizetési táblázat

White King Kifizetés

Nyerővonalak

White King Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a White King

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató