Wild Games

A Wild Games egy 25 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol azonos szimbólumok pörgetése a cél. Amennyiben ez sikerül a nyerővonalak egyikére, akkor a kifizetési táblázat szerinti nyereményszorzóval többszörözik a vonaltétet. Egyszerre több sor is lehet nyerő, ekkor ezek összeadódnak és így jön ki a teljes profit.

Wild Games

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 25-ig változtatható. Mellette a Line Bet a nyerővonalakra feltett pénzt jelenti. Például 25 nyerővonalat játszunk meg 20 centtel, ekkor a teljes tét 5 dollár lesz. A Bet Maxra kattintva maximális sorral elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve kezdődhet a pörgetés.

Kifizetési táblázat

Wild Games Kifizetés

Speciális szimbólumok

A wild ennél a játéknál egy trófea, ami minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a három bónuszt. Ezen felül, ha egy nyerővonalon legalább kettő van belőle, akkor a kifizetési táblázat szerinti nyeremény jár utána. Három érem (arany, ezüst és bronz) is a játék része, ezek bónusz szimbólumok, amik a Nyerjen egy érmet játékot aktiválják. Mindezeken kívül még három mellékjáték is elérhető: gerenda, gyorsúszás és 100 méteres sprint.

Nyerővonalak

Wild Games Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Wild Games

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató