Siberian Storm

A Siberian Storm egy komplex nyerőgép, összesen 720 féle nyerési móddal. Természetesen itt is az a cél, hogy azonos szimbólumokat pörgessünk ki a nyerővonalakra, és abban sem tér el a megszokott online nyerőgépektől, hogy vannak speciális alakzatok, melyek például ingyenes pörgetéseket adnak.

Siberian Storm

Játék menete

A nyerővonalakat nem kell és nem is lehet kiválasztani, el kell fogadni, hogy 720 nyerő kombináció van, ami azért nem hangzik rosszul. A tárcsák nem egyformák, csak a középsőn van 5 szimbólum. A tét meghatározása a feladatunk a pörgetés előtt, amit az érme értékénél tehetünk meg. Fontos tudni, hogy ez nem a teljes tét lesz, amit egy forgatás során levonnak a számlánkról. A teljes tétet a Fogadás összesen jelzi, míg a jobb alsó sarokban láthatjuk a teljes egyenlegünket. A játék megkezdése, tehát a tárcsák forgatása, a pörgetés gombbal történik.

Speciális szimbólumok

Ha játék bármely részén legalább kettő Scatter feliratot kapunk, akkor az adott körben elért nyeremény teljes felszorzása következik. Emellett van Wild szimbólum is, amely minden mást helyettesít, így létrehozva nyerő kombinációkat. Csak a kettes, hármas és négyes tárcsán jelenik meg. Mindezek mellett még vannak ingyenes pörgetéseket eredményező szimbólumok is, ezek a farkasszemek.

Kifizetési táblázat

Siberian Storm Kifizetési Táblázat