Lucky 5 Reeler

A Lucky 5 Reeler egy öttárcsás és tíz nyerővonalas játék, amely magyar nyelvű kezelőfelülettel várja a szerencsét próbálókat. Ahogy a nevéből is látszik, egy játékkör 5 pörgetést foglal magába, tehát nem egy átlagos nyerőgéppel van dolgunk. Lényege, hogy a nyerő kombinációk rögzülnek, így az 5 pörgetés alatt tovább növelhető az egyszer már megszerzett nyeremény.

Lucky 5 Reeler

Játék menete

A nyerővonalak száma módosítható, kétféle lehetőséggel. Vagy 5 vonalat játszunk meg, vagy 10-et. A Tét/sor, ahogy a nevéből is adódik, azt az összeget jelenti, amit az egyes sorokra felteszünk. A kifizetéseket a Súgó részen láthatjuk. Ezek minden esetben a sortétre vonatkoznak. A teljes tétet, amit egy játékkörben kockáztatunk, a Tétnél olvashatjuk le. Miután ezen beállításokkal megvagyunk, nincs más hátra, mint a Pörgettel elindítani a játékot.

Automata játék

Amikor várhatóan több kört fogunk játszani és nincs kedvünk mindig a Pörgetre kattintgatni, akkor alkalmazhatjuk az Automatikus Játékot. Ennél egy előre meghatározott pörgetés szám megy végbe anélkül, hogy nekünk csinálnunk kellene bármit. Az ismétlésszám 10, 20, 30 vagy akár 50 is lehet és fontos tudni, hogy menetközben meg is állíthatjuk ezt a játékmódot, a Stoppal.

Kifizetési táblázat

Lucky 5 Reeler Kifizetési Táblázat

Nyerővonalak

Lucky 5 Reeler Nyerővonalak