Sunset Beach

A Sunset Beach egy igazán speciális nyerőgép, hiszen egyszerre négy játékra oszlik! A négy nyerőgépen a tárcsák egyszerre forognak, de különböző időben állnak le. A bal felsőtől kezdve hagyják abba a forgást, míg végül a jobb alsó fejezi be utoljára. Mind a négyen azonos vonalszámmal, és az egységesen beállított vonaltéttel zajlik a játék.

Sunset Beach

Játék menete

Ennél a játéknál a nyerővonalak száma nem változtatható, tehát mindig 20 vonalat játszunk meg. Ez a Lines részen látszik is, míg mellette a Line bet a sortétre vonatkozik, tehát az egyes vonalakra feltett összeget jelenti. Például 50 centes sortétet állítunk be. Ekkor mind a négy játék 20 vonalára ennyit teszünk, tehát a teljes tét 40 dollár lesz. Automata játékmód is elérhető, az Auto Play segítségével, ahol 10, 25, 50 és 99 pörgetésre van lehetőség.

Pörgetés

Amennyiben nem az Auto Play-t választottuk, akkor a Spinnel indítható a tárcsák pörgetése. A Turbo Mode segítségével az animációkat deaktiválhatjuk, a gyorsabb forgatás érdekében. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél a nyerővonalakra. Vannak speciális szimbólumok, melyekről az Info részen írnak részletesen.

Kifizetési táblázat

Sunset Beach Kifizetés

Nyerővonalak

Sunset Beach Nyerővonal


A következő kaszinóknál elérhető a Sunset Beach

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató