Victorious

A Victorious egy 5 tárcsás nyerőgép, amely nem kevesebb, mint 243 nyerőkombinációt nyújt a játékosok számára! A kifizetéseket még tovább bővítik az extra lehetőségek. Az egyik az ingyenes pörgetések, míg a másik a Wild szimbólum, mely minden mást helyettesítve hozhat létre nyerő alakzatot!

Victorius

Játék menete

A játék indítása, tehát a pörgetés a környíllal történik, de előtte érdemes a tétet megadni. Ehhez a Szintet és az Érme értékét kell változtatni. Elérhető automata játékmód, melynél előre meghatározott téttel megy végbe a megadott pörgetések száma, a játékos aktív részvétele nélkül. Illetve van még a Max tét, ami szintén elindítja a tárcsákat, de érdemes tudni, hogy az aktuális érmeérték mellett, a legmagasabb tétszintet aktiválja.

Free Spin és Wild

Véletlenszerűen jelennek meg a Free Spinek. Bármely tárcsán előjöhetnek, és ha hármat, vagy többet kapunk a forgatás során, akkor aktiválják az ingyenes pörgetéseket. A Wild szimbólum is egyfajta extra lehetőség a nyerésre, hiszen bármely más szimbólumot képes helyettesíteni, kivéve a Free Spint. Az ingyenes körök alatt is előjöhet, és csak a kettes és négyes tárcsán.

Victorius Kifizetés


A következő kaszinóknál elérhető a Victorious

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató