Hot Safari

Afrikában érezhetjük magunkat miközben a Hot Safari tárcsáit pörgetjük, feltűnnek szurikáták, oroszlánok és zebrák is. Azonos szimbólumok gyűjtése a cél, a kifizetési táblázat szerint alakul a nyeremény. Vannak egyedi tulajdonsággal bíró szimbólumok is, amik nem csak az izgalmat növelik, hanem a nyerési esélyeinket is!

Hot Safari

Játék menete

A tét beállítása a környíl mellett található plusz és mínusz gombok segítségével történik. Módosíthatjuk a nyerősorra felkerülő érmék számát és értéket, de akár a teljes téten keresztül is megadhatjuk mennyit szeretnénk kockáztatni egyetlen forgatás során. Van automata mód, ennél a tárcsák automatikusan elindulnak, a megadott ismétlésszám erejéig. A játékot a környíllal indíthatjuk el.

Wild szimbólum

Vannak speciális szimbólumok, ezek között találhatjuk például a wildot, ami egy szavanna esetén mi más lehetne, mint az oroszlán. Ez minden mást képes helyettesíteni, így létrehozva nyerő kombinációkat, tehát egyfajta jokerként működik, de önmagában is képes kifizetést érő kombinációt alkotni.

Hot Safari Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Hot Safari

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató