Jumanji

A népszerű mozifilm hangulatát próbálja visszaadni a Jumanji játékgép, melyben azonos szimbólumok gyűjtése a cél. Ha például négy darab oroszlánt kapunk valamely nyerővonalra, akkor a feltett tét 20-szorosa lesz a kifizetés. Bővebben a kombinációkról és azok értékéről az információs részen olvashatunk.

Jumanji

Játék menete

Magyar nyelvű felülete és súgója van a játéknak, így minden elolvashatunk idegen nyelv tudása nélkül is. A tét két részből áll össze, a tét szintjéből és az érme értékéből. Ezeket a plusz és mínusz gombokkal tudjuk módosítani. A játék indítása a tárcsák alatti zöld környíllal történik. Van lehetőség automata módra is, ekkor a tárcsák előre meghatározott ideig pörögnek, a mi aktív részvételünk nélkül.

Sticky vines és monsoon wilds

Ha a sticky vines funkció aktiválódik, újrapörgetést kapunk, amelyek növelik a nyereményt. A sticky vines funkció során a nyeremény részét képző szimbólumok és az első pörgetésből származó összes wild a tárcsákra tapad és az összes szimbólum újra pörög. Véletlenszerűen aktiválódik a monsoon wilds funkció, aminél teljes tárcsák lesznek wildok.

Jumanji Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Jumanji

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató