King of Slots

A King of Slots 25 nyerővonallal várja a játékosokat, és különböző extra funkciókkal, amelyek például ingyenes pörgetéseket adnak! A játék célja, hogy azonos szimbólumokat kapjunk a nyerővonalakra, a baloldali tárcsától kezdődően. Teljesen magyar nyelvű felület és súgó könnyíti meg a dolgunk!

King of Slots

Játék menete

A nyerővonalak száma nem változtatható, mindig aktív mindegyik. Meg lehet nézni őket, ha a tárcsák melletti kék kis körökre húzzuk a kurzort. Pörgetés előtt be kell állítani a Szintet és az Érme értékét. Összesen 10 szint érhető el, minden egyes szint plusz 25 érmét jelent. Az Érme értéke 1 centtől egészen 2 dollárig növelhető a plusz és mínusz gombok segítségével. Mindezek után nincs más hátra, mint a játék megkezdése, a környíllal.

Extra játékmódok

A Wild feliratú szimbólum minden mást helyettesít, kivéve a Scattert. 5 vagy több Scatter jel aktiválja a Free Spins-eket, vagyis ingyenes, tét nélküli pörgetéseket. Ha 5-öt kapunk belőle, akkor 10 ingyenes kör kezdődik. A Sticky Win funkció is tovább növelheti a nyereményt!

King of Slots Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a King of Slots

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató