Jokerizer

A Jokerizer egy vidám hangulatú online játékgép, melyben azonos szimbólumok kiforgatása a cél, a 10 nyerővonal valamelyikére. Ebből 5 játéksor jobbról-balra fizet, míg a további 5 darab balról-jobbra. A normál szimbólumokból 3 egyformára van szükség a kifizetés eléréséhez, mellettük van még egy speciális is, egyedi tulajdonsággal!

Jokerizer

Játék menete

A nyerősorok száma nem változatható, mindig aktív mindegyik. A tétet az érme értékén keresztül tudjuk befolyásolni, a plusz és mínusz gombokkal. Minden körben 10 érmével játszunk, tehát minden sorra egy érme kerül, és ennek 10-szerese lesz a teljes tét. Ez az a pénzösszeg, amit az egyes forgatások során kockázatunk. A játék indítása a középső környíllal történik.

Jokerizer mód

Az alapjáték nyerő sorai mindig aktiválják a Jokerizer módot. A nyereményt a Jokerizer egyenlegbe töltik át, amit a Jokerizer módban való forgatásra lehet felhasználni. Ez az egyenleg a játéktér közepén látható. Ebben az extra módban egy forgatás 20 érmébe kerül, cserébe a nyerési esély is nagyobb, mint az alapjátékban.

Jokerizer Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Jokerizer

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató