Alien Robots

Az Alien Robots egy 5 tárcsás és 3 soros nyerőgép, melyben ingyenes pörgetéseket lehet szerezni, illetve extra funkciók is elérhetőek, mint például a Sticky wild-ok, scatter nyeremények és Wild helyettesítések. 30 nyerővonalas a játék, amihez még a 243 módot is lehet aktiválni.

Alien Robots

Játék menete

A tárcsák pörgetése a középső környíllal kezdődik, de előtte érdemes beállítani a tétet. Aktiválni kell annyi nyerősort, amennyivel játszani szeretnénk. Maximálisan 30 érhető el, ezen felül a 243 mód is bekapcsolható, ha mindegyik nyerősor aktiválásra került. A Tét szintje arra vonatkozik, hogy az egyes sorokra mennyi érmét teszünk. Például a kettes szinten minden egyes sorra két érme kerül. Mindezek után még az Érme értékét is be kell állítanunk. Például 30 vonallal, 1-es szinten, 1 centes érmével 30 cent lesz az összes tét egy forgatás során.

Ingyenes pörgetések és Wildok

A tárcsákon bárhol megjelenhetnek a Scatter jelek, melyekből legalább háromra lesz szükség ahhoz, hogy ingyenes köröket kapjunk. Ha ötöt kapunk, akkor 50 tét nélküli kör indul. A Wild a Scatter kivételével minden más jelet helyettesít. Van lehetőség kibővített Wildra is, mely az egész tárcsára vonatkozik, ez a Sticky Wild.

Alien Robots Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a lap alján található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Alien Robots

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató