20000 Leagues Under The Sea

Némó kaptiánnyal együtt kalandozhatunk ebben a játékgépben, melynél 50 nyerővonalra kell azonos szimbólumokat kiforgatni, a kifizetés eléréséhez. Jules Verne által megalkotott kapitány útjait a nyerőgépen magyar nyelven követhetjük, így minden felmerülő kérdésünkre a játék kapcsán választ kapunk. Tenger alatti szimbólumok, szörnyek és Némó kapitány is feltűnik a tárcsákon.

20000 Leagues under the Sea

Játék menete

Pörgetés előtt a tétet kell meghatározni, ez lesz az a pénzösszeg, amit egyetlen forgatásért cserébe levonnak a számlánkról. A tét részen a plusz és mínusz gombok segítségével változtathatjuk az összeget. Mellette megjelenik az egyenlegünk is, így láthatjuk hogy mennyi pénzzel rendelkezünk a kaszinóban. A játék indítása a zöld környíl segítségével történik.

Automatikus játék

Időnként bónusz kiforgatásánál vagy épp csak ha nagy tételben akarunk játszani, jól jön az automata mód, aminél a tárcsák önmaguktól forognak a megadott ismétlésszám erejéig. Állíthatunk be veszteségi vagy épp nyereségi korlátot is, amit ha elérünk, az automata játékmód leáll.

20000 Leagues under the Sea Értékek


A következő kaszinóknál elérhető a 20000 Leagues Under The Sea

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató