Golden Goddess

A Golden Goddess egy 5 tárcsás és 40 soros játékgép, amelynél a cél, hogy azonos szimbólumokat pörgessünk ki a nyerővonalak valamelyikére, balról kezdődően. Szimbólumai révén a játék egy mesevilágba repít el minket, ahol a tárcsákon ennek megfelelő alakzatok jelennek meg. A nyerő szimbólumok mellett speciálisak színesítik a játékot, melyekkel például ingyenes pörgetéseket szerezhetünk.

Golden Goddess

Játék menete

A 40 nyerősor fix, tehát ezen nem tudunk módosítani. Be kell állítani viszont sortétet, ami nem más, mint az az összeg, amit egy-egy nyerősorra felteszünk. Ez a Line Bet résznél történik, a nyilak segítségével. A nyerővonalakat az infóban láthatjuk grafikusan megjelenítve. Az egy pörgetés során feltett teljes tétet mutatja a Total Bet, emellett megjelenik még az egyenlegünk is (Balance). Minden kezdeti beállítás után következhet a pörgetés a Spin segítségével.

Extra szimbólum

Vannak átlagos nyerő szimbólumok, melyek egy megadott szorzó szerint szorozzák fel a sortétet, attól függően, hogy mennyi egyformát forgattunk ki. Ezek mellett van speciális szimbólum is. Ez a vörös rózsa, ami egyfajta joker, hiszen a Golden Goddess feliratot leszámítva minden mást helyettesít, így létrehozva nyerő kombinációkat. Csak a kettes, hármas és négyes tárcsán jelenik meg.

Nyerővonalak

Golden Goddess Nyerővonalak