Double Play Superbet

A Double Play Superbet egy 25 nyerővonalas játék, mely 5 tárcsával rendelkezik. A cél, mint minden más nyerőgépnél, hogy azonos szimbólumokat forgassunk ki a nyerővonalakra, balról-jobbra haladva. Emellett a speciális karakterek extra nyereményeket adnak, illetve a duplázó funkcióval is tovább növelhetjük a kifizetést.

Double Play Superbet

Játék menete

A nyerővonalakon nem tudunk változtani, mindig fix 25 sorral játszunk. Ezeket az info részen lehet megtekinteni. A tét összetett módon jön ki. Befolyásolja az alap sortét, amit a Nyeremény mellett balra tudunk beállítani a fel és le nyílakkal. Emellett növelheti a teljes tétet az is, hogy mekkora szintet állítunk be a két extra módnál. A pörgetés a jobbra mutató nagy zöld nyíllal történik.

Extra módok

Van két extra játékmód, melyeket a játék szélén találhatunk. A Double Play három szintjével (x3, x6, x9) a Wild szimbólumok szorzóját növelhetjük. A Super Bettel pedig a wildok előfordulási helyét tudjuk megadni (például csak a középső tárcsán, vagy a középső három tárcsán stb). A Wild egyébként egy speciális alakzat, minden mást képes helyettesíteni, tehát jokerként működik.

Kifizetési táblázat

Double Play Superbet Kifizetési Táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Double Play Superbet

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató