Fruit Shop Christmas

Jégbe fagyott gyümölcsök jelennek meg a tárcsákon a Fruit Shop Christmas Editionben, mely egy 15 soros nyerőgép 5 forgó tárcsával. A karácsonyi hangulat mellett annak is örülhetünk, hogy teljesen magyar nyelvű felület és súgó fogad minket.

Fruit Shop Christmas

Játék menete

Középen található egy környíl, melyre kattintva elindul a tárcsák pörgése. Mielőtt belekezdenénk a játékba, érdemes a tétet beállítani. Ezt két gomb segítségével tehetjük meg: Szint és Érme értéke. Előbbivel azt határozzuk meg, hogy az egyes sorokra mennyi érme kerüljön. Ha például 5-ös szintet adunk meg, akkor minden sorra 5-5 érme kerül. Az Érme értékét nem kell külön magyarázni, elég beszédes a neve. 1 centtől egészen 2 dollárig módosítható.

Automata és max tétes játék

A nyerővonalak száma nem változtatható, fixem mindig 15 aktív. Van lehetőség automata játékra, melynél előre beállíthatjuk, hogy mennyi pörgetés menjen le, a mi aktív részvételünk nélkül. A Max tét is elindítja a tárcsák pörgetését, viszont érdemes vigyázni vele, mert a Tét szintjét a legnagyobbra állítja, és rögtön elindulnak a tárcsák, tehát levonja a pénzt.

Fruit Shop Christmas Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Fruit Shop Christmas

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató