Jungle Books

A népszerű mesét eleveníti meg a Jungle Books, 10 különleges funkcióval, 45 kombinációval és Tripple Feature kombókkal. Három különböző oszlopkészletet és fizetési sort tartalmaz. A játékban tíz normál szimbólum van, amelyek akkor nyerők, ha három vagy több tűnik fel belőlük sorrendben a fizetési vonalon. Öt különböző szereplő kerül elő a játék során, akik saját birodalmuk házigazdái, illetve vendégek más helyeken.

Jungle Books

Játék menete

A tét meghatározása az Érme érték megadásával történik, ahol a plusz és mínusz gombok segítségével tudjuk módosítani az összeget. Ezt a pénzmennyiséget egyetlen forgatás során kockáztatjuk. Ha ezzel megvagyunk, jöhet a pörgetés, a középen található környíl segítségével.

Az 5 szereplő és birodalmaik

Ahogy az előbb említettük, összesen öt szereplő tűnik fel a játékban. A fiú szinkronizált oszlopokkal, a tigris sticky respinekkel és stacked wildokkal, a medve halmozott szimbólumokkal és lépesmézzel rendelkezik. Melletük ott van még a párduc és a kígyó, olyan funkciókkal, mint wild superhigh, vagy épp a kétirányú kifizetés.

Jungle Books Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Jungle Books

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató