Dragon Island

A Dragon Island egy 5 keres és 15 nyerősoros játékgép, amely a tűzokádó sárkányok világát hozza el képi világával. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél, a nyerővonalak valamelyikére, melyek mindkét irányban fizetnek! A játék Win Both Ways és Golden Wild helyettesítéseket, illetve ingyenes pörgetéseket kínál!

Dragon Island

Játék menete

Első lépésben a nyerővonalakat kell kiválasztani, hogy melyek lesznek aktívak a játék során. Ezt a Vonalak alatti nyilakkal lehet megtenni, 1-től egészen 15-ig módosítva a sorok számát. Emellett a Szintet és az Érme értékét kell megadni. Összesen 10 szint érhető el, minden szinttel egy-egy érmét rakunk az aktív sorokra. Ha például az 10-es szinten mind a 15 vonal aktív, akkor 300 érmével játszunk. Az Érme értéke egy centtől akár 1 dollárig is növelhető. A forgatás, tehát a játék megkezdése a környíllal történik.

Automata játék és Max tét

A játékban található 5 tárcsa automata módon is elindítható. Az Automata játéknál megadhatjuk, hogy mennyi forgatás menjen le a beállított tétszint mellett, illetve olyan extra lehetőségek is vannak, mint például hogy mekkora nyeremény esetén álljon le a tárcsák automatikus forgatása. A Max. tét is elindítja a tárcsákat, de ezzel érdemes vigyázni, mert az éppen aktuális érmeérték mellett, maximális sorszámot és tétszintet aktiválva kezdi meg a játékot.

Dragon Island Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Dragon Island

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató