Joker Gems

Különleges hangulat és felépítés jellemzi a Joker Gems nyerőgépet, melyben három vagy több azonos szimbólum clusterje szükséges a nyeremény eléréséhez. Ez furcsán hangzik, de a játék felülete és információs része teljesen magyar nyelvű, így minden kérdésünkre választ kaphatunk. A jackpotnak köszönhetően hatalmas nyereményben is részünk lehet, ha szerencsénk van!

Joker Gems

Játék menete

A zsetonoszlopra kattintva állíthatjuk be a tétet, egy felugró ablakból kiválasztva az összeget. Vannak centes, de akár 100 eurós lehetőségek is, tehát széles skálán mozognak a pénzösszegek. A játék indítása a környíllal történik. Természetesen van autospin is, tehát egy automata mód, aminél önmagától pörögnek a tárcsák. Jól jöhet, ha nagy mennyiségben szeretnénk pörgetni.

Fogadási stratégiák

Egyedi funkció a játékban a stratégia beállítása. Többféle lehetőség közül választhatunk, amik a tét nagyságának módosítására vonatkoznak. A Leveller esetén például tétemelés történik 2 szinttel, amennyiben 5 egymás utáni vesztes kör jön össze. Nyeremény esetén visszaállítás következik.

Joker Gems Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Joker Gems

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató