Kingdoms Rise: Guardians of the Abyss

Királyok harci világába csöppenünk a Kingdoms Rise: Guardians of the Abyss játékgéppel, melyben 25 nyerővonalra kell azonos szimbólumokat kapnunk a forgatás végére, hogy kifizetést érjünk el. Ha ez összejön, akkor az információs részen található kifizetési táblázat szerint alakul a nyereményünk!

Kingdoms Rise Guardians of the Abyss

Játék menete

A nyerővonalak száma nem módosítható, ezt a Lines részen láthatjuk is, hogy mindig 25 aktív sorral játszunk. A total bet részen a plusz és mínusz gombokkal tudjuk a tétet változtatni. Ez lesz az az összeg, amit egyetlen forgatás során kockáztatunk. A játékot a Spinnel tudjuk elindítani. Emellett van a Turbo Mode, ennek segítségével a tárcsák gyorsabban forognak.

Wild szimbólum

A játék során a tárcsákon megjelenő szimbólumokból kell azonosakat kapnunk ahhoz, hogy kifizetést, tehát nyereményt érjünk el. Vannak speciális szimbólumok, amik egyedi tulajdonságuk révén kiemelkednek a többi közül. Ilyen például a wild, ami ebben a játékban egy W betűs szimbólum. Minden más szimbólumot képes helyettesíteni, így létrehozva nyerő kombinációkat.

Kingdoms Rise Guardians of the Abyss Kifiz


A következő kaszinóknál elérhető a Kingdoms Rise: Guardians of the Abyss

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató