Jackpot Raiders

Indiana Jones koppintással van dolgunk a Jackpot Raiders esetében, ami egy 5 tárcsás és 20 nyerővonalas játékgép. A kifizetés eléréséhez azonos szimbólumok gyűjtésére van szükség, amiknek a baloldali tárcsától kell indulniuk, megszakítás nélkül. Magyar nyelvű információs részen olvashatunk a játékról, nyereményekről, vagy épp a funkciókról.

Jackpot Raiders

Játék menete

A nyerővonalak száma mindig fix, tehát nem módosítható. Ez azt jelenti, hogy a 20 nyerősorra kellene azonos szimbólumokat kiforgatni. Mielőtt belevágunk a pörgetésbe, érdemes a tétet meghatározni, az Érme értéken keresztül. A plusz és mínusz gombokkal tudjuk módosítani a pénz tétet, ami a teljes tét lesz egyetlen forgatásért cserébe. Középen a tárcsák alatt látható egy környíl, ezzel lehet indítani a pörgetést!

Kincskereső játék

A készítők próbálták színesebbé tenni a játékot, így elérhető egy mellékjáték is. Ez úgy kezdődik, hogy szereplőt kell választani, majd egy utat, amelyen elindulunk az egyik kincs felé. Nyerhetünk ereklyéket, szabad forgatásokat, de nagyon sok érmét is tartalmaznak a ládák.

Jackpot Raiders Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Jackpot Raiders

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató