Halloween Fortune

A Halloween Fortune egy 20 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol azonos szimbólumok forgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére. Minél jobb kombinációt sikerül elérni, annál nagyobb lehet a nyeremény! A nyerő szimbólumok mellett speciálisak is a találhatóak a tárcsákon, melyekkel ingyenes pörgetéseket és extra nyereményt szerezhetünk!

halloween-fortune

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 20-ig változtatható. Mellette a Line Bettel a nyerővonalakra feltett pénzt határozhatjuk meg. Például 20 nyerővonalat játszunk meg 1 dollárral, ekkor a teljes tét 2.4 dollár lesz. A Bet Maxra kattintva maximális vonallal elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve kezdődhet a pörgetés.

Kifizetési táblázat

halloween-fortune-tablazat

Wild és szórás szimbólum

A wild ennél a játéknál egy töklámpás, ami minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a szórást és bónuszt, így létrehozva nyerő kombinációkat. Nem csak jokerként működik, hiszen ha nyerővonalon kettő vagy több jelenik meg belőle, akkor a kifizetési táblázatban szereplő szorzót kapjuk utána. A szórást a Halloween Fortune felirat jelképezi. Ebből hármat, vagy annál többet kiforgatva a teljes tét szorzódik fel, a kifizetési táblázat szerint. Nem kell nyerővonalon lenniük.

Boszorkányok seprűje bónuszkör

A Bonus feliratú üst egy bónusz szimbólum, ami csak az első és ötödik tárcsán jelenik meg. Elindítják a Boszorkányok seprűjét, ahol először három boszorkány közül kell választani, majd hat varázsital egyikére kattintva, ingyenes játékok kezdődnek. Ezután a kerekek automatikusan pörögnek.


A következő kaszinóknál elérhető a Halloween Fortune

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató