Scruffy Duck

A Scruffy Duck egy 25 nyerővonalas és 5 tárcsás nyerőgép, melyen nevéből adódóan kacsák jelennek meg, különböző élethelyzetekben. Egyszerű, letisztult, magyar nyelvű felület fogadja a játékosokat, melynél a cél, azonos szimbólumok kiforgatása a nyerővonalak valamelyikére.

Scruffy Duck

Játék menete

A tét szintjét és az érme értékét lehet beállítani, a játék megkezdése előtt. Minden egyes szinten 25 érmét küldünk játékba, minden egyes nyerősorra egy-egy kerül. Az érme értékét a plusz és mínusz gombokkal tudjuk változtatni. Ha például 2-es szinten 10 centes érmét állítunk be, akkor a forgatás során a teljes tét 5 euró lesz. A játék indítása a középső környíllal történik.

Wild és Free Spins

A Free Spins szimbólum a hármas, négyes és ötös tárcsán fordulhat elő, és ingyenes, tehát tét nélküli köröket ad, ha legalább hármat kiforgatunk belőle. Van természetesen wild is, ami helyettesíti a többi szimbólumot, így létrehozva nyertes kombinációkat. Ebből elérhető expanding, colossal és random is.

Scruffy Duck nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Scruffy Duck

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató