Narcos

Puta nagy királyság ez a nyerőgép, mely a Netflix sorozatát eleveníti meg nekünk. A játék zenéje a sorozatból van, de a szimbólumok is egy-egy szereplőt jelenítenek meg. Találkozhatunk Medellin egykori királyával, Pablo Escobarral, de Steven Murphy nyomozó is feltűnik a tárcsákon. Ha szeretted a sorozatot, akkor ezt a nyerőgépet is imádni fogod!

Narcos játék

Játék menete

A felület mellett a teljes információs rész is magyar nyelven olvasható, így minden kérdésünkre választ kaphatunk. A nyerővonalak száma nem módosítható, mindig 243 féle lehetőségünk van azonos szimbólumok kipörgetésére, és ezáltal nyeremény elérésére. A tétet a Szinten keresztül tudjuk módosítani, a plusz és mínusz gombok segítségével. A játék indítása stílszerűen egy fegyver tárára kattintva történik.

Pablo Escobar

A drogbáró egy kapjatok el táblát tart a kezében, így szerepel a játékban. Speciális szimbólum, ami a Locked Up funkciót tudja aktiválni. Három vagy több ilyen szimbólumra van szükség a főjátékban. Mint minden más játékgépben, itt is találhatunk wildot, ami jokerként funkcionálva, minden más szimbólumot képes helyettesíteni.

Narcos Tétkombinációk


A következő kaszinóknál elérhető a Narcos

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató