Plenty O`Fortune

A Plenty O’Fortune egy 20 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, melynél azonos szimbólumok kiforgatása a cél. Minden nyerő kombinációknak meghatározott szorzója van, melyek a kifizetési táblázatban szerepelnek. Vannak speciális karakterek is, amik ingyenes pörgetéseket és extra nyereményeket eredményeznek.

plenty-o-fortune

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 20-ig változtatható. Mellette a Line Bet a nyerővonalakra feltett pénzt jelenti. Például 20 nyerővonalat játszunk meg 10 centtel, akkor a teljes tét 2 dollár lesz. A Bet Maxra kattintva maximális vonallal elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve kezdődhet a pörgetés.

Kifizetési táblázat

plenty-o-fortune-tablazat

Speciális szimbólumok

A Wild feliratú szivárvány bármely szimbólumot képes helyettesíteni, kivéve a speciálisakat, így kialakítva nyertes kombinációkat. Emellett ha nyerővonalon kettő, vagy több van belőle, akkor a kifizetési táblázat szerint alakul az utána járó nyeremény. A játék három bónusz szimbólumot tartalmaz: Goblin, kút és az aranyfazék. Csak a kettes, hármas és négyes tárcsán van jelen a Goblin, amely 12 ingyenes pörgetést adhat. Mellékjátékok indulnak el extra nyereményekért a kút és aranyfazék segítségével.

Nyerővonalak

plenty-o-fortune-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Plenty O`Fortune

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató