Temple Tumble

Kalandos hangulatot áraszt a Temple Tumble játékgép, melyben nem kevesebb, mint 45 ezer nyerővonal van! Azért az elég soknak számít, de természetesen a célunk megszokott, azonos szimbólumok gyűjtése. Az alakzatok egy 6x6-os táblára hullanak le, nyerő kombináció esetén pedig felrobbannak, és újakat kapunk a helyükre.

Temple Tumble játék

Játék menete

A tét beállításával érdemes kezdeni, ez lesz az az összeg, amit minden forgatás során levonnak a számlánkról. A Bet részen tudjuk módosítani, a plusz és mínusz gombok segítségével. Van lehetőség a játék gyorsítására, a dupla jobbra mutató nyíl használatával. Emellett van automata mód is, aminél előre meghatározott számú pörgetés megy le, az aktív részvételünk nélkül.

Wild szimbólum

Vannak speciális szimbólumok, ezek között találhatjuk például a wildot, ami egy kalandos hangulatot árasztó nyerőgép esetén mi más lenne, mint egy szakállas férfi. Ez minden mást képes helyettesíteni, így létrehozva nyerő kombinációkat, tehát egyfajta jokerként működik, egyedül speciális társait nem tudja pótolni.

Temple Tumble Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Temple Tumble

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató